STROBE 09′ – V Festival de Video y Arte Digital de AMPOSTA

Inicio Foros Eventos Eventos pasados STROBE 09′ – V Festival de Video y Arte Digital de AMPOSTA

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Autor
  Entradas
 • #20565
  txampa
  Participante

  buenasssssss

  Festival en Amposta, os dejo la info, en catalán, pero entendible (kreo)

  Espai d’Arts Visuals d’Amposta (EAV)
  del 7 de novembre al 8 de desembre

  L’Espai d’Arts Visuals d’Amposta, en el marc del V Festival de Vídeo i Art Digital Strobe’09, presenta una exposició dedicada a l’ancestral i enigmàtic tema dels orígens de la vida. El projecte compta amb la participació dels artistes: Evru, Joanna Hoffmann, Casey Reas, Gerard Gil i el col·lectiu Neuronoise. Creadors que han explorat al llarg de la seva trajectòria aquesta temàtica i que ara han produït o adaptat una obra per a aquesta mostra que hem anomenat Vida_Origen.

  L’exposició s’inaugurarà el 7 de novembre i romandrà oberta fins el 8 de desembre. Anirà complementada d’un espai de reflexió en format de taula rodona i d’una perfomance inaugural. Aquesta producció, que vol viatjar a d’altres museus i centres d’art, aposta per projectar l’Espai d’Arts Visuals d’Amposta com a centre de producció i difusió d’art i pensament contemporani en el mapa nacional i internacional.

  La programació de Strobe’09 es completa amb la producció del documental de creació "Festa Major" realitzat per l’ampostí Santi Valldeperez (Films Nòmades) i que podeu visualitzar en aquest espai web

  + INFOhttp://www.amposta.cat/strobe/09_inici.htm

  1saludo!
  txampa

Viendo 1 entrada (de un total de 1)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.