Eufònic 2012 Festival Audiovisual

Festival Eufonic

Eufònic és una mostra de quatre dies i un espai de producció, formació i divulgació entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’art sonor que es durà a terme a Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, i altres espais del Delta de l’Ebre.

Se celebrarà entre el 7 al 10 de setembre de 2012, i es compaginaran les residències artístiques proposades a dos artistes convidats que es duran a terme a l’espai que el centre té a Balada; xerrades al voltant de l’art sonor i la creació musical; presentacions de treballs realitzats per artistes i alumnes del taller d’iniciació a la fonografia; i actuacions audiovisuals obertes al públic en general de la mà d’artistes de renom.
Eufònic també pretén ser un punt de trobada d’artistes de les Terres de l’Ebre amb artistes destacats de les escenes nacionals i estatals, per explorar les diferents tendències i línies de treball entorn a l’art sonor i visual. La singularitat del paisatge del Delta i les Terres de l’Ebre serà l’element vertebrador i diferencial de la mostra, convertint Eufònic en una experiència sonora ancorada en el paisatge, oberta i multidisciplinària, que podrà prendre la forma de concert musical, instal·lació interactiva o intervenció audiovisual al Delta.

http://www.eufonic.net